Norge betraktning Blokkering ISP-adresser for Online Gambling Sites

Tar trinn som rival USA, Norge is Bestemme om du vil starte blokkering ISP adresser til online gambling nettsteder som lar spillere fra sitt land å gamble på Internett Innen Norge sine grenser. Årsaken til denne ekstreme tiltaket er at det har blitt den tilsynelatende Det eventhough lovgivningen ble vedtatt i juli 2010 å blokkere alle finansielle transaksjoner til alle offshore gambling nettsteder, har spillere som spiller på disse online gaming nettsteder Økt tross for den nye lovendringen. Tar signaler fra USA til Block Finansielle transaksjoner har vært like mislykket som har de vært i USA Proving at loven er helt urealistisk.
En undersøkelse ble tak og resultatene viste dvs ca 4% av nordmenn over 18 år gamle er fortsatt gambling på offshore spillsider bevise at ytterligere tiltak må være den takene på blokkene uregulerte online gaming. Foruten forslaget om å blokkere IP-adresser, de er “også vurderer ‘å ta rettslige skritt mot aktører som fortsatt aksepterer spillere fra Norge.
Den kulturminister sa hastighet dvs behovet for å vurdere filtrering IP-adressene til online gambling nettsteder kan være nødvendig. Slike tiltak har vært vellykket i andre land som Italia og Frankrike, men har sviktet noe i USA. Det er motstanden mot denne nye ideen om å blokkere ISP’s By The libertarianske WHO sier farten Vil be internett sensur.
Norge betraktning Blokkering ISP-adresser for Online Gambling Sites
Tar trinn som rival USA, Norge is Bestemme om du vil starte blokkering ISP adresser til online gambling nettsteder som lar spillere fra sitt land å gamble på Internett Innen Norge sine grenser.

Årsaken til denne ekstreme tiltaket er at det har blitt den tilsynelatende Det eventhough lovgivningen ble vedtatt i juli 2010 å blokkere alle finansielle transaksjoner til alle offshore gambling nettsteder, har spillere som spiller på disse online gaming nettsteder Økt tross for den nye lovendringen.

Tar signaler fra USA til Block Finansielle transaksjoner har vært like mislykket som har de vært i USA Proving at loven er helt urealistisk.En undersøkelse ble tak og resultatene viste dvs ca 4% av nordmenn over 18 år gamle er fortsatt gambling på offshore spillsider bevise at ytterligere tiltak må være den takene på blokkene uregulerte online gaming. Foruten forslaget om å blokkere IP-adresser, de er “også vurderer ‘å ta rettslige skritt mot aktører som fortsatt aksepterer spillere fra Norge. Den kulturminister sa hastighet dvs behovet for å vurdere filtrering IP-adressene til online gambling nettsteder kan være nødvendig.

Slike tiltak har vært vellykket i andre land som Italia og Frankrike, men har sviktet noe i USA. Det er motstanden mot denne nye ideen om å blokkere ISP’s By The libertarianske WHO sier farten Vil be internett sensur.